The Ultimate Guide To κυπαρισσια διαμονη
The Ultimate Guide To κυπαρισσια διαμονη
Blog Article
Γενικότερα, όταν μεγαλώσουν, τα κυπαρίσσια χρειάζονται πότισμα περισσότερο την άνοιξη που αναπτύσσεται η βλάστηση τους καθώς και το φθινόπωρο πριν πέσουν τα κυπαρίσσια σε λήθαργο.
Αν έχετε φτάσει μέχρι εδώ και δεν έχετε βρει ακόμα κατάλυμα, ρίξτε μια ματιά και στα παρακάτω.
Οι πηγές είναι ανοιχτές από τον Μάιο μέχρι και το Νοέμβριο.
Αυτό θα συμβάλει στη βελτίωση της συνολικής υγείας του δέντρου και στην αποφυγή ζημιών από πτώση κλαδιών.
Η καλύτερη ώρα γι’ αυτή τη βόλτα είναι το απογευματάκι όταν ο ήλιος έχει αρχίσει να γέρνει πίσω από τα βουνά.
Δεν είναι εύκολο να φτάσεις εδώ: Τέσσερις ώρες δρόμο έχεις να κάνεις από την Αθήνα, δύο από την Σπάρτη, με την τελευταία σε φιδογυριστές στροφές, κάτω από θεόρατα βράχια, πάνω στις πλαγιές του Πάρνωνα.
Είναι ο ιδανικός καλοκαιρινός προορισμός αν θέλετε να αποφύγετε τον μαζικό τουρισμό και τα πλήθη.
Τέλος να πάτε στη Παναγία των βράχων και στις πηγές που βγαίνει το νερό που έχουμε στο Κυπαρίσσι, στην αρχή του χωριού πριν μπουμε στον οικισμό της Βρύσης.
Πολύ ήσυχο, χαλαρωτικό και γραφικό χωριό. Πολύ γαλήνιος κόλπος με πεντακάθαρα νερά. Αλλά βαθιά θάλασσα για μικρά παιδιά. Ευτυχώς η παραλία δεν είναι οργανωμένη με μπαρ, ξαπλώστρες και ομπρέλες, έτσι απολαμβάνει κάποιος τη φυσική ομορφιά του τοπίου.
Με εικόνες που παραπέμπουν κυρίως σε νησί – Δείτε τις φωτογραφίες
Τα σημάδια της προσβολής από τον σκώρο των κορυφών του κυπαρισσιού περιλαμβάνουν καφέ κορυφές στα κλαδιά και ιστούς στις κορυφές των κλαδιών.
Έχει απαράμιλλο φυσικό κάλλος και προσελκύει μεγάλος πλήθος τουριστών.
Δεν είναι εδώ το μοναδικό σημείο που η Λακωνία ακουμπά στην θάλασσα –κάθε άλλο: η Μάνη έχει το «βαρύ πυροβολικό» των παραλιών, η Μονεμβασιά είναι «καράβι που πλέει στη θάλασσα» που έλεγε και το διασημότερο παιδί get more info της, ο Γιάννης Ρίτσος, και ο Γέρακας είναι η ελληνική απάντηση στα νορβηγικά φιορδ.
Ο δρόμος μέχρι την καντίνα είναι προσβάσιμο (δεν έχουμε ψηλό αυτοκίνητο) . Ευχαριστώ πολύ